Міжнародний проект «Позашкілля українським дітям за кордоном»

Міжнародна асоціація позашкільної освіти, кафедра позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти  і науки України у лютому – березні 2024 р. реалізовували Міжнародний проект «Позашкілля українським дітям за кордоном».

Читати далі

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ «ВСТУП 2024: ПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІВ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

09 січня 2024 р. Міжнародна асоціація позашкільної освіти (МАПО) організувала і провела Всеукраїнський круглий стіл «Вступ 2024: Підготовка педагогів позашкільної освіти в умовах воєнного стану».

Мета круглого столу – обговорення та подання пропозицій до проєкту Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 р. щодо вступу за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки на освітні програми з позашкільної освіти. Даний проєкт розміщено для громадського обговорення на сайті Міністерства освіти і науки України від 29.12.2023 р.  (https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-do-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-poryadku-prijomu-na-navchannya-dlya-zdobuttya-vishoyi-osviti-v-2024-roci).

Читати далі

Форум з позашкільної освіти 2023 до Дня позашкілля 2023 | УДУ імені Михайла Драгоманова

25-26.09.2023 в УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся Всеукраїнський форум «Позашкільна освіта 2023: сучасні виклики та рішення».

Мета – обговорення освітніх втрат та їх надолуження у сфері позашкільної освіти, діяльності закладів позашкільної освіти України в умовах війни.

Читати далі

Всеукраїнський форум «Позашкільна освіта 2023: виклики та рішення» до Дня Позашкілля

25 вересня – День позашкілля.

✅ Міжнародна асоціація позашкільної освіти, Український державний університет імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та інших партнерів до Дня позашкілля 25-26 вересня 2023 р. проводять Всеукраїнський форум «Позашкільна освіта 2023: виклики та рішення» (лист ІМЗО №21/08-1357 від 23.08.2023 р.).

Читати далі

Концепція позашкільної освіти в умовах воєнного стану

Міжнародна асоціація позашкільної освіти, Президентський Фонд Леоніда Кучми «Україна», Всеукраїнське об’єднання «Патріот» за підтримки представників Міністерства освіти і науки України розробили проект Концепції позашкільної освіти в умовах воєнного стану.

Читати далі

Всеукраїнський круглий стіл «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ І РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВ ДІТЕЙ НА ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

20.04.2023 р. у Міністерстві освіти і науки України проводився Всеукраїнський круглий стіл «Забезпечення і реалізація прав дітей на позашкільну освіту в умовах воєнного стану».

Читати далі

ДЕРЖАВНО-ГРОМАДСЬКЕ ПАРТНЕРСТВО В ДІЇ – ВСЕУКРАЇНСЬКА НАРАДА З ПИТАНЬ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

На кінець січня відділ позашкільної освіти та виховної роботи директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України спільно з громадською організацією «Міжнародна асоціація позашкільної освіти» провели Всеукраїнську нараду з питань позашкільної освіти.

Читати далі

Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля» до Дня Позашкілля

25 вересня в Україні відзначають День позашкілля.

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, НПУ імені М.П.Драгоманова спільно з Міжнародною асоціацією позашкільної освіти та іншими парнерами проводять Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля» (лист МОН України №4/2517-22 від 15.09.2022 р.)

✅ Основною метою Форуму  є обговорення і визначення стратегічних напрямів позашкільної освіти, діяльності закладів позашкільної освіти України у період воєнного стану

✅ Участь у Форумі візьмуть народні депутати України, представники Міністерства освіти і науки України, органів державної виконавчої влади, керівники органів управління освітою, вчені, члени Міжнародної асоціації позашкільної освіти, громадськість
✅ Для участі у заході необхідно до 24.09.2022 р. заповнити і надіслати реєстраційну форму – https://cutt.ly/gVtLar7
✅ Відкриття заходу відбудеться 27.09.2022 р. о 10:00 у Facebook-групі за посиланням https://www.facebook.com/groups/1476948005834624
✅ Учасники, які зареєструвалися, отримають сертифікати.
✅Просимо у коментарі, коли буде проходити захід, підтвердити Вашу участь.
✅За результатами участі Ви зможете отримати сертифікат учасника заходу до 20.10.2022 р. у вкладці «Альбоми» за посиланням https://www.facebook.com/PouoNpu/photos_albums
✅ Участь безкоштовна.

Університет юного педагога

05.02.2022, відбулось заняття в Університеті юного педагога за  темою : Сучасна професія педагога. Використання нових тенденції та методик при роботі з дітьми.

Читати далі

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах