Настановча сесія-2021 Київської МАН «Наука під відкритим небом»

14 вересня за підтримки Департаменту освіти і науки Києва о 16:00 у парку ім. Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) відбудеться «Наука під відкритим небом» – Настановча сесія-2021 від Київської МАН.

Майстер-класи, наукові шоу, конкурси, вікторини, квести та, звичайно, призи найактивнішим учасникам – усе це в програмі заходу і усе це допоможе детально ознайомитись із роботою 15 відділень, 3 найпопулярніших шкіл (Школи лідерства та фасилітаційних практик, Бізнес школи, Школи юного науковця), а також з унікальним обладнанням, яке сьогодні Київська МАН надає своїм вихованцям: спеціальними мікроскопами і пірометрами, спектрометрами і спектрофотометрами, повітряними та підводними дронами, кольоровими 3D принтерами – та багато іншим.

Масштабний радіомарафон, що буде супроводити весь захід, надасть можливість познайомитися з видатними педагогами, зірковими випускниками та вихованцями Київської МАН, тими, хто вже досяг успіху, – переможцями найпрестижніших міжнародних, всеукраїнських та міських конкурсів.

Їхні обличчя щодня можна бачити на метролайтах, встановлених на центральних станціях метрополітену в рамках соціального проекту «Інтелект молоді – Києву!». Їхні історії успіху може пройти кожен, хто має мрію та бажання наполегливо до неї рухатися. Київська МАН пропонує усім допитливим, талановитим, амбітним, цілеспрямованим, креативним спробувати себе в науково-дослідницькій роботі, пройти шлях від ідеї до реалізації, відчути смак відкриття та перемоги.

Ця зустріч в парку ім. Т. Шевченка може стати для вас доленосною, адже перші кроки у науку стають для більшості тих, хто їх робить, стартом до успішної самореалізації у дорослому житті.

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах