АБІТУРІЄНТУ 2015

АБІТУРІЄНТУ 2015

 1. Я захоплююся різними видами художньої та технічної творчості, а в професійній діяльності хотів би працювати вчителем. На яку спеціальність варто піти навчатись?

В Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова існує багато різних напрямів підготовки, де готують вчителів, але на кафедрі позашкільної освіти, готують не лише педагогів для загальноосвітніх навчальних закладів, а й позашкільних. А система позашкільної освіти дає широкі можливості для розвитку і реалізації творчої особистості.

2. Які предмети ЗНО потрібно здати, щоб вступити до вас на навчання?

Щоб вступити на навчання потрібно здати 2 тести ЗНО:

Українську мову та літературу – 124 бали,

Історію України – 124 бали.

А також скласти творчий конкурс, який є профільним.

3. Що собою являє творчий конкурс?

Творчий конкурс складається з двох частин: технологічної та графічної. Технологічна вимагатиме знань з технічних понять шкільної програми трудового навчання, а графічна – знань та умінь з креслення. Детально з його програмою ви можете ознайомитись на нашому сайті.

4. А якщо в мене в школі не викладалось креслення? В мене є шанси вступити?

З такою проблемою стикається більшість абітурієнтів. Тож усі знаходяться у рівних умовах, тому вірогідність успішного складання іспиту висока.

При вашому бажанні ми можемо провести для вас декілька консультацій та занять з креслення, які допоможуть вам успішно скласти творчий конкурс.

5. Як можна записати на таку консультацію?

Це дуже просто! Варто просто зателефонувати відповідальній особі з питань вступу за телефонами: (044)407-07-94, 096 33 71 581. Вона вас зареєструє та повідомить про час і місце консультації.

6. Яку кваліфікацію я матиму, закінчивши навчання?

Після закінчення освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» надається кваліфікація – бакалавр технологічної освіти, вчитель трудового навчання і креслення, керівник гуртка позашкільного навчального закладу.

По завершенню освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» – магістр технологічної освіти, викладач технічних дисциплін ВНЗ, вчитель технологій і профільного навчання, методист позашкільного навчального закладу.

  1. 7.Яка можливість працевлаштування після закінчення даної спеціальності?

Як бачите, університет надає широку професійну підготовку, що сприяє полегшенню працевлаштування випускників та їх подальшої професійної реалізації.

А саме випускники мають можливість працювати в:

– загальноосвітніх навчальних закладах;

– професійно-технічних навчальних закладах;

– позашкільних навчальних закладах;

– вищих навчальних закладах різних рівнів акредитації;

– наукових установах;

– управліннях освіти і науки.

8. Як відбувається навчальний процес?

Навчальний процес передбачає не лише виконання навчального плану, а й здійснення різноманітної творчої діяльності та представлення її результатів на заходах державного та міжнародного рівня. По бажанню студента можливе залучення до участі у наукових заходах України та закордоння. Все це забезпечує практичний досвід роботи, що є необхідним при працевлаштуванні.

  1. 11.Чи забезпечуються студенти гуртожитком?

На час навчання студентам надається гуртожиток. До речі, наші гуртожитки є одними з найкращих у м. Києві.

  1. 12.Куди можна звернутися з додатковими запитаннями щодо вступу та навчання?

Пам’ятайте, що ми зацікавлені у майбутніх студентах. Тому надамо відповіді на усі ваші запитання. Надсилайте їх на ел. адресу: [email protected].

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах