844215 3

Абітурієнту

Шановний абітурієнте!

Бути фахівцем з позашкільної освіти – це не залежати від обставин і часу. Це можливість мати цікаву роботу, займаючись педагогічною діяльністю, обираючи за власним бажанням позашкільний або загальноосвітній навчальний заклад чи дизайн-студію, творчу майстерню.

Знання, навички, отримані під час навчання – проектування, виготовлення виробів декоративно-ужиткового призначення, одягу та аксесуарів з використанням технік декоративно-прикладного мистецтва – задовольнять ваші запити, починаючи від буденних потреб до реалізації мрій про видатну дизайнерську лінію і кар’єру знаменитого кутюр’є.

А може ви хочете стати викладачем? Науковцем? Будь ласка, усе залежить лише від Вас, і досвідчений колектив викладачів допоможе Вам у цьому.

Отримати технологічну освіту за спеціалізацією “позашкільна освіта” в НПУ імені М.П. Драгоманова – це досягти успіху задля власного та суспільного благополуччя.

У наш час, коли все (або майже все) визначають технології, Інститут гуманітарно-технічної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова, який навчає таким технологіям і їх творенню, є одним з лідерів освітньої галузі.

Докладніша інформація про правила прийому та терміни


Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах